jueves, 29 de mayo de 2008

El JClic en grup!

Després d’haver-vos explicat l’activitat que vam realitzar a classe per practicar l’edició d’un JClic, us explicaré el treball que hem fet en grup.
Les meves companyes i jo hem realitzat el JClic “Què trobem dins de casa?”. L’objectiu d’aquest JClic és relacionar diferents objectes que podem trobar a casa nostra amb les diferents estances de la casa.
Hem seguit els passos que he explicat anteriorment: crear un compte “gmail” per tal d’editar una pàgina web. Després, hem iniciat un projecte nou en el JClic Author, posant-li el nom “Què trobem dins de casa?”. Hem buscat les imatges al cercador del Google i seguidament les hem escalat amb el programa “The Gimp” per tal d’aconseguir la mida desitjada de cada imatge. Després hem desat aquestes imatges, ja escalades, a la Mediateca del JClic Author. Seguidament, hem creat totes les activitats. El JClic està classificat en quatre seccions. Cada secció representa una estança de la casa. Aquestes són: la sala d’estar, la cuina, el lavabo i l’habitació. I cadascuna d’aquestes té les seves activitats corresponents.
Després de tenir-ho tot muntat, l’hem desat en format “zip” i també en format “htm”, és a dir, en forma de pàgina web.
Un cop teníem aquests dos arxius els hem exportat al nostre espai web. I finalment, els hem penjat allí, en forma de link.
En la nostra pàgina web, no només trobareu el JClic, sinó que també hi trobareu els objectius de l'activitat, per a qui va dedicat, la construcció i la utilització, possibles propostes didàctiques i l'adreça dels nostres weblogs, per si necessiteu més informació.
Si voleu visitar la nostra pàgina web cliqueu aquí!
Espero que us agradi!

No hay comentarios: